Alumnes > Educació Infantil

Educació Infantil

Aquí podeu veure algunes de les activitats que fem amb els alumnes del cicle d'educació Infantil.

Pares Protagonista
Els pares del nen protagonista, un cop a la setmana, estan convidats a fer una activitat a l’aula. A EI3 expliquen un conte, a EI4 un joc i a EI5 l’ofici dels pares.
Filosofia
En sessions de mig grup a EI4 i EI5, els nens parlen, expliquen i raonen el que pensen a partir d’un conte, una obra d’art, una situació.... Totes les opinions són vàlides i respectades. Així fomentem el respecte a les opinions dels altres, el sentit crític,...
Projectes
A partir dels interessos dels nens s’escull un tema per estudiar i aprofundir.
Sortides: Zoo
Les sortides s’organitzen i orienten per aprofundir un tema treballat a l’aula. En aquest cas, els nens de EI4 van al zoo per aprofundir en l’estudi de l’animal que dóna nom a la classe.
Colònies
Al finalitzar el cicle d’Infantil, a els nens i nenes de EI5 anem de colònies dos dies i una nit.
Racons Joc Simbòlic
Pels nens d’aquesta etapa és molt important el joc per al seu desenvolupament, és per això que disposem d’espais destinats a diferents jocs que simulen la vida quotidiana.
Anglès a Infantil
A partir de EI4, els nens comencen a tenir anglès, a nivell oral, per a començar a posar-se en contacte en aquesta llengua.
Plàstica
Fomentem la creativitat dels alumnes amb activitats que els posin en contacte amb diferents materials, tècniques,... Treballem amb grups reduïts per tal de treballar també la cooperació, el respecte,...
Racons de Treball
Dos cops a la setmana, una sessió de matemàtiques i una de llengua. La classe es divideix en grups, cada grup fa una activitat diferent per reforçar i treballar els continguts del curs. Al llarg de vàries sessions tots els alumnes hauran realitzat totes les activitats.
Apadrinament Lector
Els nens de EI5 són apadrinats per els nens de 5è. per afavorir el gust per la lectura. Un cop al mes des d’octubre fins al maig, un cop al mes es troben i els padrins els hi llegeixen un conte, prèviament triat pels tutors dels dos cursos, i els hi preparen preguntes de comprensió.
Sortides: Can Coll
Per experimentar i descobrir a la natura els alumnes de EI3 realitzen una sortida al bosc .
Psicomotricitat
Les sessions de psicomotricitat ajuden al desenvolupament motor i cognitiu dels alumnes. Experiment les possibilitat del seu propi cos al mateix temps que van formant-se la seva imatge dels ells i dels altres.