IMPACT PROJECT.- PORTALEGRE (Portugal)

La setmana del 6 al 10 de novembre dues especialistes d’anglès de la nostra escola vam participar a la Teacher Training Week a Portalegre (Portugal). Aquesta formació està inclosa dins del programa IMPACT projecte europeu Erasmus + del qual forma part l’escola Serraparera.

Els països que en formen part  a més a més del nostre són: Holanda, Itàlia, Portugal i Turquia.

Durant tota la setmana  assistirem a diferents conferències i presentacions . El tòpic de les Jornades era el Multilingualism and Professionalism.

Totes les escoles participants presentaren  un vídeo sobre les característiques i projectes que es duen a terme als centres.  A partir d’aquí, i tenint en compte l’edat dels nostres alumnes es van crear grups de treball dels diferents països per tal de dissenyar mini-projectes per fer amb el nostre alumnat.

Els cicles en els quals es faran els mini-projects són Cicle Mitjà i Cicle Superior.

En el CM el mini –project és sobre plurilingüisme, greetings and good manners, ( salutacions i bones maneres quan ens comuniquem). Al CS, coneixement de les tradicions nadalenques als diferents països que formen part del projecte.

Formar part d’aquesta xarxa és un gran repte a nivell personal i de comunitat educativa, ja que suposa un gran enriquiment i coneixement de diferents realitats educatives.